Website laten maken

Vormgeving

SaffrieDesign streeft ernaar om websites er zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Een mooie website geeft de bezoekers meer vertrouwen.

Hosting

SaffrieDesign maakt gebruik van een van de beste hostingproviders uit Nederland. Een goede hosting zorgt ervoor dat een website snel geladen wordt, waardoor de website hoger in Google verschijnt.

Responsive layout

Alle websites die worden gebouwd door SaffrieDesign zijn responsive. Dit houdt in dat een website op elk apparaat goed weergegeven wordt.

Webshopfunctionaliteit

Ook een webshopfunctionaliteit is mogelijk. Het runnen van een webshop is een goede manier om uw producten te verkopen. Er zijn bij SaffrieDesign vele soorten betaalmethodes mogelijk, zoals: IDEAL, Mastercard, PayPal etc.

Offerte

Website of webshop laten maken?

Werkwijze

1.

We beginnen met het bespreken van uw wensen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van een het gewenste resultaat en de mogelijkheden. Op grond hiervan wordt er een exacte offerte opgesteld.

2.

Na goedkeuring van de offerte stuurt SaffrieDesign een aantal concepten op. Dit is het moment voor de feedback. Als de concepten na alle evt. aanpassingen zijn goedgekeurd gaat SaffrieDesign aan de slag om tot een gewenst eindproduct te komen.

3.

Als SaffrieDesign klaar is met het realiseren van het eindproduct is het tijd voor de tweede feedbackronde. Wanneer alles helemaal naar wens is kan de website de lucht in.

4.

Tot slot is de website opgeleverd. Deze zal nog altijd door ons worden geüpdatet. Mocht u nog regelmatig aanpassingen wensen of nieuwe content willen laten toevoegen, dan biedt SaffrieDesign een ondersteuningsabonnement aan. Zo kunt u voor een voordelig tarief alle aanpassingen aan mij overlaten.